Koffie, een eeuwenoud product. Koffie, de hipste drank ‘in town’. Koffie, de opkikker. We drinken sloten koffie met z’n allen. En hoewel er rekken vol koffie te vinden zijn in de supermarkt, is het helse zoektocht naar echte kwaliteit.

Dat is de reden waarom u hier terecht gekomen bent. Hier kan u verse bonen, degelijke machines en koffiepassie vinden. U kunt bij ons terecht voor een -door ons geselecteerd arsenaal aan -speciality koffies, maar ook andere eerlijke toegankelijkere varianten (commodity) krijgen een kans. Op onze webshop vallen al heel wat koffies te bestellen maar voor de ‘real deal’ nodigen wij u graag uit in onze proefkamer. Dit voor een nog gevarieerder aanbod van speciality koffies.

Wegens het wisselende karakter van de koffiebes, de kleine oplages en de versheid van onze producten is een tasting (cupping) sterk aangeraden.

Neem naar hartenlust contact met ons op, kom vrijblijvend langs en duik samen met ons mee in ons koffieverhaal. Heb je suggesties, vragen, wil je dat wij voor jou op zoek gaan naar die ‘ene koffie dat ik ooit dronk in dat kleine cafetje aan de kust van Griekenland’ laat het ons weten,  wij doen  het mogelijke.